PUZZELPRINS
PUZZELS EN SPELLEN
Stacks Image 7617
STEVEN CREMERS Breinbrekers, hersenkrakers, bordspellen, modelbouw, escape momenten, puzzels en bouwmodules, maar ook de ouderwetse sjoelbak en frisbee behoren tot het assortiment, aldus Steven die binnen de boekhandel zijn eigen shop voert. Een wel heel speciale shop, want de puzzels en spellen die je er vindt, die vindt je niet snel ergens anders. Verras jezelf of doe eens een héél verrassend kado en kom neuzen bij de Puzzelprins!
DE PUZZELHOF: actie in april t.b.v. Hospice De Mantelhof
Stacks Image 7671
Stacks Image 7668
DE PUZZELHOF leverde door alle activiteiten in de maand april ruim 6.500 euro op! Heel hartelijk dank aan alle gulle gevers namens Hospice de Mantelhof.
HOSPICE DE MANTELHOF is een huis waar ernstig zieke mensen de laatste tijd van hun leven doorbrengen. Zij zijn daar verzekerd van een goede verzorging, medische bewaking en een liefdevolle opvang. Ze kunnen bijkomen van een periode waarin de strijd tegen de ziekte veel van hun krachten vergde. Met ieders wensen en gewoonten wordt zoveel mogelijk rekening gehouden. Ook voor familie en vrienden staan de deuren wijd open.
Stacks Image 7666           

           


Boekhandel van der Velden - van Dam
Promenade 153-155
6411 JE HEERLEN
045 7857296
06 5089 5336

webdesign: Quarks multimedia en marketing